12 October 2017

Sebab kami lah Mama join Tasneem Naturel ❤

Assalammualaikum..Hello Semua
.
Kamilah sebab Mama join Tasneem Naturel
.
2 balm ni mesti kena ada dengan kami.
.
Sebenarnya Tummy Time tu  Mama kitorg yang selalu guna. Sebab Mama selalu sangat badan berangin, kembung,.Mabuk loya nak muntah semua la.dari baby hingga dewasa leh guna tekaww.
.
Sapu Sapu je lega.Sapu2 Tummy je kentut😄😄😄
.
.
CoughFlu Time bekalan kitorg lak. Ye la..Mama risau la..Batuk Selsema je kitorg semput. Alhamdulillah balm ni dapat membantu hilangkan batuk dan selsema lebih cepat dari biasa. So risiko nk semput tu kuranglah kan..
.
Sapu2 je lega
.
Best Best balm balm ni tak panas pun
.
.
Penghantaran Seluruh Malaysia
Cod/Pickup Shah Alam
Agen Tasneem Naturel Shah Alam


07 October 2017

Face Soap Freshpicks - Kulit kekal lembut

Hi Semua..
.
Hari ni nak cerita pulak pasal Face Soap dari Freshpicks
.
Ramai orang takut nak guna face soap yg jenis buku ni kan
.
Jangan takut, sabun homemade freshpicks yg Kak Cherry bancuh ni kaya dengan kandungan gliserin semulajadi yang tidak menghakis lapis  minyak pada kulit. .
Saya pun kulit kering tau!! Tapi tak mengeringkan kulit pun.❤❤
.
Kesannya kulit kekal lembab, lembut dan tiada iritasi. Kulit pun tak rasa terik dan kering .. .
Dah 15bulan lebih Freshpicks jual homemade soap tau.
.
Tetap jadi favorite item dikalangan customer2.
.
Katanya, kulit rasa lebih moist,jerawat kecut, parut, jeragat pudar,tak berminyak,glowing sihat semulajadi.
.
Nak cuba? WA je 0193864667
Penghantaran Seluruh Malaysia
.


05 October 2017

Rosewater Facemist Freshpicks !!

Harum Wangi dan Bersinar Setangkai Mawar di Jambangan
.
Teringat lagu koir masa sekolah rendah dolu2
.
Harini saya nak share pasal Rosewater.
.
Poster ni saya ambil dr abg google
.
Selain baik untuk kulit rosewater juga adalah aromatherapy
.
K lah baca la dulu kat poster tu
.


Sambung tadi eh....
.
.
Ni dia FaceMist Rosewater dari Freshpicks...Sembur2 Wangi..Sembur2 Segar
.
Dengan RM19 anda dapat semua benefit di bawah.
.
ROSEWATER FACEMIST

Antara manfaat face mist rosewater:
.
⚘️ penawar kulit kering , kulit kusam kulit sensitif
⚘️membantu menghidrat, melembap, melembut kulit (bersifat menyerap air) ⚘️membantu mengecutkan jerawat ⚘️membantu mengurangkan iritasi kulit, eczema (bersifat anti radang)
⚘️membantu mengekalkan ph kulit ⚘️membantu menaikkan seri wajah ⚘️mencerahkan wajah
⚘️membantu kulit kekal segar dan lembap ⚘penawar masalah eyebag eye puff, area mata yg hitam (menyegarkan mata) ⚘membantu mengecilkan pori
⚘bersifat anti stress.. tenang je rasa lepas spray coz ada tambahan essential oil. Tidur pun lena
⚘Juga jadi beauty saver dikala kecemasan coz boleh spray kat rambut badan ketiak. Segar  dan wangi sepanjang hari
⚘️Juga boleh digunakan after/before makeup. Efeknya bedak tak bercapuk dan mekap nampak lebih natural
⚘️ juga berfungsi sebagai toner,menyingkirkan lebihan minyak dan kotoran di liangpori .

Fuh memang berbaloi!!
Harga hanya RM19
Saiz 30ml
Berminat 0193854667. Pengeposan seluruh    Malaysia
COD /Pickup Shah Alam